Look, Up In The Sky : The Amazing Story of Superman

 Σήμερα   θα σας μιλήσω για ένα  αξιόλογο και ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που αφορά τα κόμικς και πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στον πρώτο υπέρ ήρωα που δημιουργήθηκε ποτέ,   τον Superman. Ο τίτλος του είναι ''Look, Up In The Sky : The Amazing Story of Superman '' Κυκλοφόρησε στις 20 Ιουνίου του 2006 από την DC Comics και την Warner Home Video στα πλαίσια της προώθησης του Superman Returns - πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα  για αυτό το φιλμ.
Σκηνοθέτης  ήταν ο πολυπράγμων Kevin Burns γνωστός για τις πολύ καλές δουλειές ντοκιμενταρίστικου format  που έχει κάνει στο παρελθόν,  ενώ τον ρόλο του executive producer - συμβούλου, είχε ο Bryan Singer,  σκηνοθέτης  της τριλογίας X-MEN.
Αφηγητής είναι ο Kevin Spacey , ο οποίος έχει ενσαρκώσει μια από τις καλύτερες για πολλούς παρουσίες του Lex Luthor στην μεγάλη οθόνη.
Το διάρκειας 110 λεπτών στην επίσημη DVD εκδοχή του  ''Look, Up In The Sky : The Amazing Story of Superman΄΄, εξετάζει την ιστορία του Superman μέσα από κάθε πτυχή του ( κόμικ, τηλεόραση, κιν/φος) μέχρι και το 2006. Με άλλα λόγια , το Franchise του ήρωα από την στιγμή της δημιουργίας του, μέχρι την στιγμή που κυκλοφόρησε.  Ο θεατής μπορεί να δει άγνωστο αρχειακό υλικό, να πάρει πληροφορίες και να μάθει λεπτομέρειες για τον Superman και του δημιουργούς του. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είναι μια καλή  και ολοκληρωμένη δουλειά καθώς παίρνει στοιχεία από όλα τα Media που έχουν ασχοληθεί με την μυθοπλασία του κρυπτονιανού υπέρ ήρωα. Συμπεριλαμβάνει αρκετές συνεντεύξεις ηθοποιών, παραγωγών, σχεδιαστών και σκηνοθετών. Κάποιοι από αυτούς που σχετίζονται άμεσα με τον Superman  είναι οι Dean Cain, Gerald Christopher, Annete O' Tool,  Margot Kidder, κ.α. 
Θα δείτε όμως να μιλάνε και διάφοροι άλλοι όπως ο Stan Lee, o Genne Simmons των Kiss, o Batman - Adam West και ο Luke Skywalker - Mark Hamill. 

Επίσης μπορείτε να δείτε κομμένες σκηνές από ταινίες,στην Extended version  Ξεχωριστό  ενδιαφέρον έχει η   σκηνή που κόπηκε  από το Superman II , με τον κορυφαίο Marlon Brando.

Αξίζει να το δείτε. Εσείς ξέρατε πως η αρχική σύλληψη της ιδέας του Superman πριν πάρει την  γνώριμη σε όλους μας μορφή του, τον ήθελε καραφλό ,κακό και με τηλεπαθητικές δυνάμεις ;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου