We are Back - καλό φθινόπωρο σε όλους

Οι καλοκαιρινές διακοπές σιγά σιγά τελειώνουν.Δεν θέλω ατάκες τύπου τελείωσε το γλυκό καλοκαιράκι και άλλες τέτοιες αηδίες. Κάθε εποχή έχει τα καλά της. Εύχομαι να περάσατε γαμάτα και να γεμίσατε μπαταρίες, μέχρι του χρόνου.
 Η συγγραφική ομάδα του C is for Comics επιστρέφει  στο πόστο της μετά απο τις καλοκαιρινές της διακοπές με περίσια διάθεση και αγάπη για την 9 τέχνη. Επιστρέφουμε  με αρκετές προσθήκες και  αρκετές αλλάγές. Στο μέλλον σας έχουμε και αρκετές εκπλήξεις.
 Για άλλη μια χρονιά θα προσπαθήσουμε  όσο καλύτερα μπορούμε, να προάγουμε την κουλτούρα των κόμικς μέσα απο το μικρό αυτό ηλεκτρονικό μας βήμα,  στο Ελληνικό κοινό.
Είμαστε αρκετοί εμείς οι comic lovers εκει έξω απλά δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα :P Θα προσπαθήσουμε και φέτος λοιπόν να γίνουμε όλοι μας μια μεγάλη παρέα.

Τελειώνωντας αυτό το μικρό εισαγωγικό, θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε το χρόνο που πέρασε με σχόλια, επισκέψεις και emails  και να σας υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι και την ίδια αγάπη. 

Συνέχισε να διαβάζεις κόμικς κόσμε :) 

Η συγγραφική ομάδα του C Is For Comics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου